Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kist düşürmek

Rüyada kist düşürmek

Rüyada kist düşürmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayır dualarına nail olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulur.

Rüyada kist düşürmek gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kist düşürmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada memede kist görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada kist ameliyatı olmak işten ve güçten el etek çekileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek işsizin iş bulacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kist görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanları kandıracağına delalet eder.

Rüyada karnında kist görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kist aldırmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada rahimde kist görmek ün yapmayı başaracağına, verimliliğinin de artacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments