Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kist ameliyatı olmak

Rüyada kist ameliyatı olmak

Rüyada kist ameliyatı olmak hasret çekenlerin buluşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kist ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kist ameliyatı olmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kist görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kist aldırmak kendisine olan güveninin artacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada karnında kist görmek can sıkıntısının geçeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünde kist görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işarettir.

Rüyada memede kist görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada rahimde kist görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kist görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yarar getireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments