Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kist görmek

Rüyada karnında kist görmek

Rüyada karnında kist görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, geç de olsa huzura erileceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kist gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada karnında kist görmek hayatının güzelleşeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kist ameliyatı olmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada kist görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda kist görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde kist görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kist aldırmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada kist düşürmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek maddi gücünün artacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rakiplerine yenileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments