Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beze yemek

Rüyada beze yemek

Rüyada beze yemek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beze yemek gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada beze yemek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dertlerine derman arayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hamur beze görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada beze yapmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada hamur bezesi görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulur.

Rüyada yağ bezesi görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada memede beze görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda beze görmek tatsızlıklar çıkacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz beze sarılmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments