Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında beze görmek

Rüyada koltuk altında beze görmek

Rüyada koltuk altında beze görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altında beze gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada koltuk altında beze görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz beze sarılmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada bacakta beze görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada göğsünde beze görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamur bezesi görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, güven kaybına uğrayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek bezesi görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda beze görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağ bezesi görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments