Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz beze sarılmak

Rüyada beyaz beze sarılmak

Rüyada beyaz beze sarılmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerin çığırından çıkacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz beze sarılmak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Rüyada beyaz beze sarılmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz beze sarılı bebek görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta beze görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi görmek haksızlık edeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hamur beze görmek kazançların artacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada hamur bezesi görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beze yemek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, sorunlar altında ezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında beze görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments