Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekte kadın göğsü görmek

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek zorlanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, rahatının da yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada erkekte kadın göğsü gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü açık kadın görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kadının göğsünde kıl görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsüne ellemek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işarettir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kadın göğsü yalamak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments