Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının göğsünü görmek

Rüyada bir kadının göğsünü görmek

Rüyada bir kadının göğsünü görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadının göğsünü emmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada kadının göğsünde kıl görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kişinin fakirleşeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, zenginlik içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın göğsü emmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü tutmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments