Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü kanamak

Rüyada göğsü kanamak

Rüyada göğsü kanamak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü kanamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada göğsü kanamak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet eder.

Rüyada başı kanamak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada ağzı burnu kanamak endişelerin biteceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Rüyada parmak kanamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ayakları kanamak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada parmağı kanamak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kanamak elinin darda kalmayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kanamak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments