Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağı kanamak

Rüyada parmağı kanamak

Rüyada parmağı kanamak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, helal ekmek yeneceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, varlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağı kanamak gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Rüyada parmağı kanamak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak kanamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulur.

Rüyada ayağı kanamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının burnu kanamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağı kanamak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, arabuluculuk yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş kanamak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu kanamak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada avuçları kanamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments