Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kanamak

Rüyada başı kanamak

Rüyada başı kanamak geçim derdi çekeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada başı kanamak gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada başı kanamak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudağı kanamak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynu kanamak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak kanamak maddi olarak çok rahat edeceğine, yolculuğa çıkmaya, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dişi kanamak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbeği kanamak her zaman evlatlarına destek olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dizi kanamak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kanamak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments