Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kanamak

Rüyada parmak kanamak

Rüyada parmak kanamak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına inanılır.

Rüyada parmak kanamak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada parmak kanamak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Rüyada parmağı kanamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının burnu kanamak saygınlığına leke sürüleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizi kanamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kanamak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazı kanamak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, borçların biteceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kanamak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Rüyada bir yeri kanamak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, ayıplanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments