Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kanamak

Rüyada gözü kanamak

Rüyada gözü kanamak ettikleri duanın kabul olacağına, boş yere korku duyulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, aradaki buzların eritileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kanamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gözü kanamak büyük zararlara uğrayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada göz kanamak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri kanamak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada burnu kanamak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada dişleri kanamak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada dudağı kanamak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynu kanamak hasta olanın da iyileşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ayağı kanamak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments