Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kanamak

Rüyada diş kanamak

Rüyada diş kanamak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rızkın genişlemesine rivayet etmektedir.

Rüyada diş kanamak gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada diş kanamak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulur.

Rüyada dişleri kanamak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuçları kanamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada başı kanamak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişinin iyi hale geleceğine, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili kanamak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dişi kırılmak kanamak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ağız kanamak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbi kanamak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments