Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları kanamak

Rüyada ayakları kanamak

Rüyada ayakları kanamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, asil kimselerden çıkacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları kanamak gördüyseniz:

  • Alınan kararları anlayabilmek için seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ayakları kanamak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kanamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, onların önüne geçeceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnun kanamak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş kanamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dizleri kanamak aile hayatının hayır getireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kafasi kanamak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağız kanamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada burnu kanamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments