Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini büyücü olarak görmek

Rüyada kendini büyücü olarak görmek

Rüyada kendini büyücü olarak görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret eder.

Rüyada kendini büyücü olarak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyü ve büyücü görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada kendini büyücü görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücüye gitmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada falcı büyücü görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, saygın biri olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyücü erkek görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada büyücü olduğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsü büyümek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments