Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlara dokunmak

Rüyada yıldızlara dokunmak

Rüyada yıldızlara dokunmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yıldızlara dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada yıldıza dokunmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, istediği noktalara geleceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada yıldızlara dokunmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne dokunmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendi patronu olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağa dokunmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak değer göreceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birbirine dokunmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kalbine dokunmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments