Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek göbeği bağlamak

Rüyada bebek göbeği bağlamak

Rüyada bebek göbeği bağlamak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek göbeği bağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler görülmemiş faydalar sağlayabilir.

Rüyada bebek göbeği bağlamak hobilerine eğileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbeğini bağlamak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek göbeği görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iş öğreneceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments