Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, lüks, konfor içinde olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbeğinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada göbekte kan görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, satışların düşeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, onlardan medet umacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments