Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekli adam görmek

Rüyada göbekli adam görmek

Rüyada göbekli adam görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada göbekli adam gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada göbekli adam görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekli bir adam görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada göbek kaşımak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada hamile göbeği görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeğini kıllı görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işarettir.

Rüyada göbek taşı görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, görmediği yerlere gideceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments