Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş göbek görmek

Rüyada şiş göbek görmek

Rüyada şiş göbek görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiş göbek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada şiş göbek görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbeği şiş görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada şişmiş göbek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbekte çatlak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada göbek deliği temizlemek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments