Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten kıl koparmak

Rüyada göbekten kıl koparmak

Rüyada göbekten kıl koparmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten kıl koparmak gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada göbekte kıl görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göbeğinde kıl görmek maddi sorumluluklarının artacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten kıl koparmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, karın artacağına işaret eder.

Rüyada göbek kılı görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Rüyada kıllı göbek görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbeğini kıllı görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Rüyada göbek fıtığı görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments