Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek göbeği görmek

Rüyada erkek göbeği görmek

Rüyada erkek göbeği görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, bolluğa kavuşacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Rüyada erkek göbeği gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada erkek göbeği görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada göbekte kan görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek eritmek büyük başarılara imza atacağına, istediği yola çıkacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada bebek göbeği görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş göbek görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments