Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekli kadın görmek

Rüyada göbekli kadın görmek

Rüyada göbekli kadın görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada göbekli kadın gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbekli kadın görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göbek atan kadın görmek hem çok mutlu olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada göbekte göz görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, zorlukların giderileceğine yorulur.

Rüyada şişmiş göbek görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile göbeği görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar göbeği görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek ellemek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments