Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın göbeği görmek

Rüyada hamile kadın göbeği görmek

Rüyada hamile kadın göbeği görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, dertlerinin unutulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadın göbeği gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile göbeği görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek atan kadın görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekli kadın görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, rızkın ve kazancın artacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın öldürmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadından para almak bolluk ve bereketin artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments