Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekte göz görmek

Rüyada göbekte göz görmek

Rüyada göbekte göz görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, şeytana uyacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zarara uğrayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada göbekte göz gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada göbekte göz görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işarettir.

Rüyada göbekte leke görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine inanılır.

Rüyada göbeğin sarktığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten vurulmak her geçen gün daha profesyonel olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada göbek attığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek bir sebeple çok zarar edeceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments