Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek ellemek

Rüyada göbek ellemek

Rüyada göbek ellemek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Rüyada göbek ellemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Rüyada göbek ellemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa ellemek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın organı ellemek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaka ellemek sorunlarının son bulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek ellemek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendi kakasını ellemek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ellemek yaşamına bakacağına, maddi anlamda rahatlamaya, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Rüyada insan pisliği ellemek kazancının ve zenginliğinin artacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments