Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar göbeği görmek

Rüyada anahtar göbeği görmek

Rüyada anahtar göbeği görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada anahtar göbeği gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Rüyada anahtar göbeği görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada göbek mantarı görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada göbek fıtığı görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, dileklerinin yerine geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini göbeğinden öpmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek kılı görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada oynamak göbek atmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments