Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş göbek görmek

Rüyada şişmiş göbek görmek

Rüyada şişmiş göbek görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, yeni adımlar atacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş göbek gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada göbeği şiş görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, başarılarının artacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına alamet eder.

Rüyada şiş göbek görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek hikmete kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş göbek görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek kordonunu görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğini açmak yeni girişimlerde bulunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliği görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments