Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kordonunu görmek

Rüyada göbek kordonunu görmek

Rüyada göbek kordonunu görmek başarısız olacağına, eskisinden de iyi olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada göbek kordonu kesmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın kordon görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kordon kesmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments