Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek kanaması görmek

Rüyada göbek kanaması görmek

Rüyada göbek kanaması görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, zararlarını telafi edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kanaması gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada göbek kanaması görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret eder.

Rüyada su içmek kanamamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ardından bu kişiye açılacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanaması geldiğini görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek kendisine olan güveninin azalacağına, zenginliğinin artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments