Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak şansa, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada hamileyken kanama olduğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada burnunu kanamasını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak kanaması görmek en küçük sorunda parlayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments