Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanaması geldiğini görmek

Rüyada kanaması geldiğini görmek

Rüyada kanaması geldiğini görmek sermayesinin boşa gideceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bir organizasyona katılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, rahatının kaçacağına yorulur.

Rüyada kanaması geldiğini gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada kanaması gelmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada kanaması geldiğini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işarettir.

Rüyada kana basmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız kanaması görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada su içmek kanamamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments