Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekli görmek

Rüyada göbekli görmek

Rüyada göbekli görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekli gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada kendi göbeğini görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada göbek öpmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göbeği kanamak ömrünün de uzun olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bekar ise evleneceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğini açmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada göbek atıp oynamak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki göbek deliği görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments