Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynamak göbek atmak

Rüyada oynamak göbek atmak

Rüyada oynamak göbek atmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kafasının boşalacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oynamak göbek atmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada oynamak göbek atmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada göbek atıp oynamak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek atmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada top oynamak ve gol atmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada top oynamak gol atmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sevindirici şeyler duymaya, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, anne ve baba duası alınacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments