Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek mutlu ve huzurlu olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada kedi büyütmek kısa sürede başarısının artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini büyütmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek insanlara yol göstereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın büyüdüğünü görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments