Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeği şiş görmek

Rüyada göbeği şiş görmek

Rüyada göbeği şiş görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeği şiş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada göbeği şiş görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Rüyada şiş göbek görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, şen kahkahalar atacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbeğinin şiştiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada şişmiş göbek görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeği kanamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek göbek bağı görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments