Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğinden öpmek

Rüyada göbeğinden öpmek

Rüyada göbeğinden öpmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada göbeğinden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada göbeğinden öpmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada göbek öpmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir sorun oluşacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten öpmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini göbeğinden öpmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada göbeği şişmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada göbekten vurulmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, onların başarıları ile övüneceğine alamet eder.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kesmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments