Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini göbeğinden öpmek

Rüyada birini göbeğinden öpmek

Rüyada birini göbeğinden öpmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, zararların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada birini göbeğinden öpmek gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada göbek öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeğinden öpmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Rüyada göbekten öpmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini göbeğinden öpmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok para kazanacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göbekli adam görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kesmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek eritmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada göbek deliği temizlemek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments