Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten öpmek

Rüyada göbekten öpmek

Rüyada göbekten öpmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada göbekten öpmek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada göbek öpmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada birini göbeğinden öpmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeğinden öpmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göbekten öpmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, her şeyin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğini deldirmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunlar altında ezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekli adam görmek maddi çıkmazların biteceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliği temizlemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sağlığına kavuşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments