Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten vurulmak

Rüyada göbekten vurulmak

Rüyada göbekten vurulmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, parasız kalacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yenileneceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten vurulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Rüyada göbekten vurulmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbekten iğne vurulmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı toplamak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada göbeği şişmek zorluklarını aşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada erkek göbeği görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten bıçaklanmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek mesleğinde atılım yapacağına, başının derde gireceğine, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments