Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde gizlenmek

Rüyada evde gizlenmek

Rüyada evde gizlenmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, önemli işlere imza atacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evde gizlenmek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada evde gizlenmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada eve gizlenmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, her zaman çok mutlu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Rüyada camiye gizlenmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete gizlenmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden gizlenmek kazancın katbekat arttırılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Rüyada babadan gizlenmek işinin gücünün yaver gideceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba gizlenmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada gizlendiğini görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments