Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan gizlenmek

Rüyada babadan gizlenmek

Rüyada babadan gizlenmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, galibiyetlerinin artacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada babadan gizlenmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada babadan gizlenmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalettir.

Rüyada polisten gizlenmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye gizlenmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete gizlenmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet eder.

Rüyada gizlendiğini görmek ruhlarına mevlit okutacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada eve gizlenmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşam standartlarının artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden gizlenmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, içine fesat düşeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada birilerinden gizlenmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments