Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçıp gizlenmek

Rüyada kaçıp gizlenmek

Rüyada kaçıp gizlenmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaçıp gizlenmek gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada kaçıp gizlenmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve gizlenmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada gizlenmek kaçmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada evin gizlendiğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babadan gizlenmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada kapı arkasına gizlenmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, fakirlikten kurtulmaya, bekarlar için evlenmeye delalettir.

Rüyada bir yere gizlenmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete gizlenmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, de elinin bollaşacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments