Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitmek istediğin yere gitmek

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, huzurlu günler görüleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin yere gidememek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bol dua edeceğine alamet eder.

Rüyada istediği yere gidememek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına yorulur.

Rüyada bi yere gitmek istemek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek el açmayacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada istediğin yere gitmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments