Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin yere gitmek

Rüyada istediğin yere gitmek

Rüyada istediğin yere gitmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Rüyada istediğin yere gidememek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada istediğin yere gitmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada bi yere gitmek istemek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada istediğin bir yere gitmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, emeklerinin heba olacağına delalet eder.

Rüyada istediği yere gidememek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments