Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yere gitmek istemek

Rüyada bi yere gitmek istemek

Rüyada bi yere gitmek istemek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi yere gitmek istemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bi yere gitmek istemek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin yere gidememek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Rüyada istediğin bir yere gitmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada istediği yere gidememek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, güzel günler geçireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük başarıla kazanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments