Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitmek istediği yere gidememek

Rüyada gitmek istediği yere gidememek

Rüyada gitmek istediği yere gidememek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, satışların düşeceğine, sıkıntı yükleneceğine inanılır.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada bi yere gitmek istemek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin yere gitmek donanımlı kılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediği yere gidememek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada istediğin yere gidememek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek huzura ve rahata kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments