Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin yere gidememek

Rüyada istediğin yere gidememek

Rüyada istediğin yere gidememek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada istediğin yere gidememek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek hayır işleri ile uğraşılacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada bi yere gitmek istemek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulur.

Rüyada istediğin yere gitmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin yere gidememek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada istediğin bir yere gitmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments