Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği yere gidememek

Rüyada istediği yere gidememek

Rüyada istediği yere gidememek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, üzüntülerin biteceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada istediği yere gidememek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada istediğin bir yere gitmek ortağından ayrılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediği yere gidememek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada istediğin yere gidememek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi yere gitmek istemek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada istediğin yere gitmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, tövbe etmeye, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments